- 10 Pitabroodjes
- 650 g Kipdijshoarma
- 300 ml Yoghurt
- 1 Komkommer
- 250 g Cherrytomaatjes
- 200 g IJsbergsla
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de Pitabroodjes volgens de verpakking
Stap 2:
Maak de Tzatziki: pel 2 teentjes Knoflook en hak deze fijn. Rasp 1 Komkommer met een kaasschaaf en meng met 300 ml Yoghurt en de Knoflook. Breng op smaak met Zout en Peper.
Stap 3:
Verhit 2 el Olijfolie in een koekenpan en bak de 650 g Kipdijshoarma gaar in 5 tot 7 minuten. Halveer de 250 g Cherrytomaatjes.
Stap 4:
Snij de Pitabroodjes open en vul ze met IJsbergsla, Kipdijshoarma, Cherrytomaatjes en de Tzatziki.