Pita kipdijshoarma met tzatziki

20 minuten

kcal

  • 10 Pitabroodjes
  • 650 g Kipdijshoarma
  • 300 ml Yoghurt
  • 1 Komkommer
  • 250 g Cherrytomaatjes
  • 200 g IJsbergsla

Stap 1:

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de Pitabroodjes volgens de verpakking

Stap 2:

Maak de Tzatziki: pel 2 teentjes Knoflook en hak deze fijn. Rasp 1 Komkommer met een kaasschaaf en meng met 300 ml Yoghurt en de Knoflook. Breng op smaak met Zout en Peper.

Stap 3:

Verhit 2 el Olijfolie in een koekenpan en bak de 650 g Kipdijshoarma gaar in 5 tot 7 minuten. Halveer de 250 g Cherrytomaatjes.

Stap 4:

Snij de Pitabroodjes open en vul ze met IJsbergsla, Kipdijshoarma, Cherrytomaatjes en de Tzatziki.