Ingrediënten voor 4 porties
- 400 g Falafel
- 150 ml Knoflooksaus
- 1 Komkommer
- 250 g Cherrytomaatjes
- 1 Courgette
- 150 g Feta
- 200 g (Pikante) Hummus
- 275 g Couscous
Stap 1:
Kook 275 g Couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
Stap 2:
Snij 1 Komkommer in kleine blokjes en 1 Courgette in plakjes. Halveer 250 g Cherrytomaatjes en verbrokkel 150 g Feta.
Stap 3:
Verhit 1 el Olijfolie in een brede koekenpan. Bak hierin de plakjes Courgette aan beide zijden op hoge temperatuur (ongeveer 4 minuten). Breng op smaak met Zout en Peper. Haal de Courgette uit de pan en zet opzij.
Stap 4:
Verhit in dezelfde pan 2 el Olijfolie en bak de 400 g Falafel in ongeveer 5 minuten bruin.
Stap 5:
Leg alles op een bord en serveer met (Pikante) Hummus en Knoflooksaus